SVETOVANJE

Naše svetovalne storitve so način širjenja izkušenj in znanja o razvoju programske opreme, ki smo ga pridobili v našem poklicnem življenju. S svetovanjem delimo svoje znanje in izkušnje ter strankam pomagamo pri izbiri najprimernejše arhitekture, zasnove in tehnologij za razvoj programskih rešitev. Strankam pomagamo tudi pri prenovi in posodobitvi preživetih tehnologij.  več >

RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME

Razvijamo aplikacije za podjetja različnih velikosti; od velikih podjetij do majhnih start-up podjetij. Imamo bogate izkušnje pri razvoju razširljivih in zanesljivih aplikacij, ki se lahko prilagajajo spreminjajočim se poslovnim potrebam. Naše aplikacije so praktično brez omejitev razširljive na platformah v oblaku ali pa omogočajo povezljivost s tradicionalnimi zalednimi sistemi. Izkušnje imamo tudi pri razvoju spletnih in mobilnih aplikacij, ki temeljijo na Google App Engine.  več >

STROKOVNA PODROČJA

PLATFORME V OBLAKU

Strankam pomagamo razvijati in uvajati aplikacije na platformah v oblaku. Naša najljubša platforma je Google App Engine, na kateri temelji večina naših aplikacij.  več >

ODPRTOKODNI SISTEMI

Ali razmišljate o uporabi odprtokodnih sistemov, kot so Elasticsearch, Apache Hadoop ali Git™ v vašem okolju? Mi vam lahko pomagamo pri integraciji in podpori.  več >

PRETOČNE VSEBINE

Imamo precejšnje izkušnje s pretakanjem video posnetkov prek interneta - od upravljanja vsebin in metapodatkov do video transkodiranja in integracije s CDN-ji.  več >

SVETOVANJE

Naše svetovalne storitve so osredotočene na dve posebni strokovni področji:

POSODABLJANJE TEHNOLOGIJE PROGRAMSKE OPREME

Organizacije včasih obtičijo z zastarelimi ali nepodprtimi tehnologijami, manjka jim znanje in izkušnje, ali so primorane poiskati nove rešitve, ki jim bodo omogočale nadaljnji razvoj, zmanjšale stroške, ali zagotovile skladnost s standardi.

Naše svetovalne storitve jim lahko pomagajo

  • določiti nujnost preoblikovanja;
  • oblikovati strategijo za posodobitev tehnologije;
  • razviti načrt za posodobitev tehnologije;
  • vpeljati nove rešitve;
  • meriti rezultate in omogočiti proaktivno upravljanje in vzdrževanje.

ARHITEKTURA IN ZASNOVA PROGRAMSKE OPREME

Če ste zasnovali arhitekturo programske opreme in bi jo radi preverili z neodvisnim strokovnjakom, je Digiverse pravi partner za pogovor. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju smo razvili proces ocenjevanja programske opreme, ki strankam pomaga izboljšati zahteve, določiti prednostne naloge, izboljšati arhitekturne odločitve, bolje obvladovati tveganja in izboljšati komunikacijo med člani skupine in drugimi udeleženci.

Če ste v procesu izdelave programske opreme, vam lahko pomagamo upravljati in voditi proces, da dosežete optimalne rezultate.

Naša strast do nenehnega izboljševanja našega načina načrtovanja in razvoja programske opreme je poenostavila naše življenje. Z našo pomočjo lahko strankam pomagamo izboljšati njihove programske rešitve in razvojne procese.

RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME

Ukvarjamo se z razvojem inovativnih poslovnih rešitev in spletnih ter mobilnih aplikacij. Podpiramo široko paleto tehnologij, od tradicionalnih platform (C, C ++) do sodobnih odprtokodnih platform (kot sta Enterprise Java ali Python).

Naše aplikacije se izvajajo na tradicionalni namenski infrastrukturi ali v oblaku, kot sta na primer Google App Engine ali Amazon Web Services.

Razvijamo različne vrste spletnih in mobilnih aplikacij, ki temeljijo na iOS, Android in Windows operacijskih sistemih ter smo izkušeni uporabniki odprtokodnih platform, kot sta Apache Cordova in Apache Qpid, in ogrodij, kot je AngularJS.

Našo inovativnost smo uravnotežili z urejenimi procesi in načrtovanim pristopom za doseganje načrtovanih ciljev z vidika kakovosti, časa in stroškov.

PLATFORME V OBLAKU

Digiverse ponuja storitve svetovanja in razvoja programske opreme strankam, ki želijo razširiti in integrirati svojo obstoječo infrastrukturo s platformo v oblaku. Če iščete mobilno aplikacijo za veliko število uporabnikov, če potrebujete izjemno prilagodljivo spletno aplikacijo, vam lahko pomagamo pri zasnovi in razvoju aplikacije na platformi Google Cloud Platform ali Amazon Web Services.

Ponujamo praktične nasvete, ki izvirajo iz naših preteklih izkušenj, ki našim strankam pomagajo ustvariti delovne ekosisteme na lastni infrastrukturi ali v oblaku, s posebnim poudarkom na varnosti in razširljivosti.

Naše storitve strankam pomagajo čim bolje izkoristiti naložbo v platforme v oblaku.

ODPRTOKODNI SISTEMI

Če uporabljate ali nameravate uporabljati odprtokodne rešitve, kot so Elasticsearch, Apache Hadoop ali GIT™ v vašem poslovnem okolju in potrebujete svetovanje, integracijo in podporo, je Digiverse pravi partner za vas. *

Imamo izkušnje pri oblikovanju in uvajanju takih rešitev v praksi. S pomočjo izkušenj, ki smo jih pridobili z uvedbo, uporabo in integracijo odprtokodne programske opreme, lahko pomagamo do uspeha tudi strankam, ki prisegajo na odprtokodne sisteme.

Z veseljem spoznavamo vse, ki verjamejo v strategijo odprtokodnih sistemov.

*Elasticsearch je blagovna znamka Elasticsearch BV, registrirana v ZDA in drugih državah.

Apache, Apache Hadoop in Hadoop so blagovne znamke Apache Software Foundation.

Git je blagovna znamka Software FreedomConservancy.

PRETOČNE VSEBINE

Digiverse ima ogromno izkušenj in znanja v tehnologijah pretočnih vsebin (video, avdio), ponudnikih in rešitvah ter smo ga pripravljeni deliti z našimi strankami.

Če želite izboljšati svoje postopke in rešitve za upravljanje vsebin, če imate težave pri organiziranju in integraciji metapodatkov iz različnih virov ali potrebujete prilagojene rešitve na področju video transkodiranja; vam lahko pomagamo s svetovalnimi ali razvojnimi storitvami.