Strokovnjaki za razvoj programske opreme za najtežje izzive.

Razvijamo inovativne poslovne aplikacije za podjetja, oblake in mobilne naprave z najsodobnejšo tehnologijo in strokovnim znanjem.

Svetovanje

Naše svetovalne storitve so način širjenja izkušenj in znanja o razvoju programske opreme, ki smo ga pridobili v našem poklicnem življenju. S svetovanjem delimo svoje znanje in izkušnje ter strankam pomagamo pri izbiri najprimernejše arhitekture, zasnove in tehnologij za razvoj programskih rešitev. Strankam pomagamo tudi pri prenovi in posodobitvi preživetih tehnologij.

Preberi več →

Razvoj programske opreme

Razvijamo aplikacije za podjetja različnih velikosti; od velikih podjetij do majhnih start-up podjetij. Imamo bogate izkušnje pri razvoju razširljivih in zanesljivih aplikacij, ki se lahko prilagajajo spreminjajočim se poslovnim potrebam. Naše aplikacije so praktično brez omejitev razširljive na platformah v oblaku ali pa omogočajo povezljivost s tradicionalnimi zalednimi sistemi. Izkušnje imamo tudi pri razvoju spletnih in mobilnih aplikacij, ki temeljijo na Google App Engine.

Preberi več →

Pridruži se nam

Smo majhna, strastna ekipa izkušenih inženirjev, ki iščemo izkušene, inovativne, zagnane timske igralce, ki nam bodo pomagali graditi in razvijati naše digitalno vesolje. Ste kos izzivu? Oglejte si odprta delovna mesta, in nas kontaktirajte.

Preberi več →