Svetovanje

Organizacije včasih obtičijo z zastarelimi ali nepodprtimi tehnologijami, manjka jim znanje in izkušnje, ali so primorane poiskati nove rešitve, ki jim bodo omogočale nadaljnji razvoj, zmanjšale stroške, ali zagotovile skladnost s standardi.

Naše svetovalne storitve jim lahko pomagajo:

  • določiti nujnost preoblikovanja;
  • oblikovati strategijo za posodobitev tehnologije;
  • razviti načrt za posodobitev tehnologije;
  • vpeljati nove rešitve;
  • meriti rezultate in omogočiti proaktivno upravljanje in vzdrževanje.

Arhitektura in zasnova programske opreme

Če ste zasnovali arhitekturo programske opreme in bi jo radi preverili z neodvisnim strokovnjakom, je Digiverse pravi partner za pogovor. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju smo razvili proces ocenjevanja programske opreme, ki strankam pomaga izboljšati zahteve, določiti prednostne naloge, izboljšati arhitekturne odločitve, bolje obvladovati tveganja in izboljšati komunikacijo med člani skupine in drugimi udeleženci.

Če ste v procesu izdelave programske opreme, vam lahko pomagamo upravljati in voditi proces, da dosežete optimalne rezultate.

Naša strast do nenehnega izboljševanja našega načina načrtovanja in razvoja programske opreme je poenostavila naše življenje. Z našo pomočjo lahko strankam pomagamo izboljšati njihove programske rešitve in razvojne procese.