Kdo smo

WHOIS Digiverse

Razvijamo inovativne poslovne aplikacije za podjetja, oblake in mobilne naprave. Kot pooblaščeni servisni partner za Google Cloud Platform (GCP) razvijamo sodobne in razširljive mobilne in spletne aplikacije. Odlični smo v široki paleti tehnologij in naša ključna področja strokovnega znanja so platforme v oblaku, odprtokodne tehnologije in pretakanje vsebin.

Naša zavezanost ustvarjanju izjemne uporabniške izkušnje in doseganju dolgoročnega uspeha strank nas spodbuja k zagotavljanju vrednosti in prilagodljivosti, ki presega suhoparne obveznosti iz pogodbe. S ponosom lahko rečemo, da so med našimi referencami Bloomberg, Novomatic, WANdisco, Hopster, datawire.io, Adacta, FullControl, Marand.

Naš cilj je razviti Digiverse v eno najboljših evropskih podjetij za razvoj aplikacij na platformah v oblaku.

Ne podjetje, ljudje

Ljudje so tisti, ki vozijo ladjo in skrbijo za nemoteno delovanje. Smo reševalci problemov in strateški načrtovalci, odprti za ideje, kreativni, organizirani, osredotočeni, natančni, prilagodljivi, pri čemer vsak posameznik dragoceno prispeva k kolektivnemu umu. Imamo oko za podrobnosti, medtem ko še vedno vidimo veliko sliko. Trdo delamo, a pri tem uživamo. Sodelovanje, prilagodljivost, vsestranskost in spoštovanje so najvišje med lastnostmi, ki jim želimo. Gradimo uspešno podjetje, dosledno zagotavljamo visokokakovostne rešitve in se ob tem zabavamo.